De Zwarte Zwaan Astroloog voorspelt dat cryptokringen klaar zijn voor massale adoptie in 2022, en veel economieën zouden verstoren.

Hij voegde er verder aan toe dat Bitcoin uiteindelijk meer dan 1 miljoen dollar waard zal zijn.

Nadat hij een astrologische grafiek had ontdekt die de toekomst van geld in de komende jaren voorspelt, besloot Matthew Swann, die in de volksmond bekend staat als de Zwarte Zwaan Astroloog, met de voorspelling dat digitale valuta’s, vooral Bitcoin (BTC), de volgende evolutie van geld zijn. Hij merkte op dat cryptocurrency klaar is voor mainstream adoptie in de komende twee jaar, en veel zwakke economieën, waaronder fiatvaluta’s, zal ontwrichten.

De Zwarte Zwaan Astroloog voorspelt de mainstream crypto adoptie in 2022.

Vóór de pandemie van het Coronavirus in oktober 2019 voorspelde Swann dat er aan het begin van het nieuwe jaar „een zwarte zwanengebeurtenis“ zou plaatsvinden, die verschillende economieën van de wereld zal treffen. Het rapport van dinsdag informeerde nog een andere provocerende voorspelling van de Zwarte Zwaan Astroloog dat de komst van digitaal geld/valuta een enorme verstoring van de wereldeconomie zal aansporen, „voorafgegaan door de planetaire uitlijning van het nieuwe decennium“.

„Bitcoin is de volgende fase in de evolutie van het geld, en bewijst dat geld een technologie is, en technologie verstoort altijd,“ zei Swann. Terwijl de cryptocurrency de weerstand van $20.000 breekt en hoger wordt, zei de Zwarte Zwaan Astroloog dat Bitcoin uiteindelijk zou handelen tegen $1.532.238 (of CNY 10.000.000,00) per munt. Hij voegde eraan toe dat de digitale munt tegen 2022 de hoofdstroom zou gaan vormen, aangezien de „Amerikaanse Revolutie 2.0 officieel begin 2022 zal beginnen“.

VerwantePosten
Bitcoin-prijsvoorspelling: BTC om te evolueren naar een weerstand van $20800, analist
Bitcoin-investering voor alle rassen
De instroom van Bitcoin-producten neemt toe naarmate het goud afneemt
MicroStrategy verhoogt zijn Bitcoin-reserve met een aanbod van $400M aan waardepapieren

Crypto vs wereldeconomie

In de komende twee jaar zou er volgens Swann meer groei zijn in het digitale financiële valutasysteem. Dit omvat de lang geplande Chinese digitale yuan, die volgens Swann zal worden gelanceerd in 2022, samenvalt met de Olympische Winterspelen van Peking, Chinees Nieuwjaar, en de historische „Pluto terugkeer“ van Amerika op 2/22/22.

„Terwijl de oude economische garde worstelt met de onstuitbare crypto-upstarts, zullen sociale protesten en onrust waarschijnlijk uitbarsten onder kwetsbare economieën,“ zei de Zwarte Zwaan Astroloog.

Von admin