Siste episode av ‚The Falcon and the Winter Soldier‘ ​​innebærer massiv Bitcoin-belønning

Er det på grunn av Bitcoins pris, eller rett og slett eiendelens stadig økende vanlige allestedsnærværende? Mulige spoilere fremover.

The Falcon and the Winter Soldier , et nytt Marvel Cinematic Universe-show på Disney + streaming-plattformen, innlemmet en Bitcoin ( BTC ) -premie i sin nyeste episode

I episode tre, „Power Broker“, får en av karakterene en tekstmelding som lyder: „Selby død. ₿1K BUNTY for hennes mordere. ” Referansen, som faller rundt fortellingens halvveismerke, er betimelig gitt Bitcoins pågående bullmarked . På tidspunktet for publisering tilsvarer 1000 BTC omtrent $ 58,8 millioner USD.

Referansen skjer rundt 24 minutter i episode 3 av The Falcon and the Winter Soldier.

Reddit-bruker Okitraz1986 oppdaget Bitcoin-referansen, og la ut sine funn (samt et skjermbilde) på Reddits r / Bitcoin-forum på fredag ​​og sa:

“Trodde det var kult, skjønte jeg ville dele. Vær oppmerksom på at dette var mye kulere som for 5 år siden da jeg kom inn i bitcoin-rommet, men likevel hyggelig å se at vi går videre til kulturelle berøringsstener. ”

Dessverre viser historien fremdeles at Bitcoin blir brukt på en underverden-lignende måte, i stedet for som en ressurs for offentlige investeringer – noe som uten tvil ville være en mer passende brukstilfelle, om ikke helt så tematisk. Gjennom årene har Bitcoin funnet det vanskelig å riste sine anerkjente forbindelser til ondskapsfull aktivitet, til tross for økende legitimitet som en butikk med verdi som ligner på gull.

I slutten av 2020 inkluderte et annet TV-show kalt Skamløs også Bitcoin- og Ethereum-referanser i en episode .