Nyt partnerskab giver rejsende mulighed for at booke Expedia-hoteller med Bitcoin

Krypto-betalinger for rejsebestillinger fik lige en anden mulighed, da den kryptovalente rejsebestillingstjeneste Travala.com integrerede hoteller, der tilbydes ved at booke kæmpe Expedia på sit websted.

Webstedets brugere vil være i stand til at booke hoteller og indkvartering fra Expedia gennem Travala.coms platform ved hjælp af et API, der tilbydes af Expedia Partner Solutions (EPS), et af mærkerne af Expedia Group , sagde Travala.com i dag.

Dagens nyheder markerer også en vending for Expedia, som i midten af ​​2018 sagde, at den havde deaktiveret en Bitcoin Loophole betalingsmulighed fra sin hjemmeside, efter at have tilbudt den som en del af et partnerskab med Coinbase siden 2014.

Nu dækker udvælgelsen til rejsende mere end 700.000 Expedia Group-hoteller, som gennem det nye partnerskab kan bookes og betales med mere end 30 kryptoanlæg

Blandt kryptoassetterne, som Travala.com tillader køb i, er BTC, ethereum (ETH) , binance-mønt (BNB) og Travala.coms eget token AVA .

I en kommentar til det nye partnerskab med Travala.com sagde Senior Vice President for Expedia Group, Alfonso Paredes, at det at give flere betalingsvalg er vigtigt for virksomheden, idet han siger “Hos EPS brænder vi for innovation og anerkender, at booking og betalingsvalg fortsætter at udvikle sig i en verden, der ændrer sig hurtigt. ”

I mellemtiden understregede Travala.coms administrerende direktør og medstifter, Juan Otero, at deres egne anvendelsesdata viser, at ”ønsket om rejse er tilbage, med en stigning på 81% i værelsesnætter, og webstedstrafik er steget 50% uge-til-uge .”

Nyheden om det nye partnerskab kommer efter, at Travala.com i maj i år annoncerede en fusion med den Binance- støttede flybookingsportal TravelbyBit

I henhold til meddelelsen dengang vil de to virksomheder i øjeblikket fortsætte med at drive separate tjenester, men vil krydsmarkere hinandens rejsetilbud, mens de på et senere tidspunkt fuldt integreres med hinanden og skaber et „stort online rejsebureau.“