Markedsudsigter: Bitcoin gør Breaking ATHs en brugerdefineret og ETH jagter ny rekord

For første gang på et stykke tid nåede BTC en ny ATH på en hverdag. Pumpen, der drev BTC til en ny all-time high i går, kunne spores til en lille markedsnedgang mandag.

Da Bitcoin faldt med 8%, samledes forhandlere markedet og på kort tid skubbede BTC tilbage til $ 34.000 og fortsatte med at skubbe prisen, da den krydsede forskellige kritiske modstandsniveauer.

BTC krydsede $ 40.000 modstand, hvilket resulterede i en ny ATH på $ 40.383. Breaking ATHs er nu en skik for Bitcoin!

Mange handlende accepterede den nye ATH, mens andre er hurtige til at sælge deres aktiver. I en nøddeskal blev den nye rekordhøjeste accepteret med blandede følelser. Nogle erfarne handlende kalder den aktuelle prisstigning for en boble, som den er, og advarer om, at handlende, der køber i denne højde, kan blive såret af bursts, når det sker.

Mens nye handlende til kryptorummet er bullish hele vejen, peger forskellige indikatorer på en mulig priskorrektion snart. Bitcoin er allerede steget med 40% siden starten af ​​januar (otte dage).

Uanset hvad hviler prisen på enhver vare på dens efterspørgsel og udbud. Så længe markedet opretholder de nuværende tal, kan man forvente, at prisen fortsætter med at stige herfra.

Efterfølgende Bitcoin: ETH når ud til ny ATH

Mens nogle handlende er bekymrede for BTC-boblen, følger de fleste Ether-handlende nøje prisen på ETH. For hver stigning, der går forbi, kommer Ether tættere på sin heltidshøjde på $ 1.448. Før eller senere kan $ 1.400 modstanden vende.

Det er bemærkelsesværdigt, at på trods af et stjernernes 2020 kunne ETH ikke bryde den tidligere rekordhøjeste tid og fortsætter med at spore BTC en kilometer.

Dette år ser dog mere lovende ud, da ETH fortsætter med at presse på for en ny ATH. I skrivende stund er ether faldende i værdi. Det er kun et spørgsmål om tid til, hvornår en ny bølge begynder, da handlende er parat til at se ETH tættere på et nyt rekordhøjt niveau og vil ikke lade op, før vi ser ny ATH.